poster

Ninja kornjače

Teenage Mutant Ninja Turtles (2015)

dječji | SAD
Redatelj: Ciro Nieli, Alan Wan

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 4

EPIZODA: 92

SADRžAJ

U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom hit tinejdžerskom filmu 'Goonies'), i Jason Biggs (Američka pita 1.-4. nastavak). Pet milijardi dolara vrijedna franšiza Ninja kornjača osvojila je mališane diljem Amerike te je već u svojem prvom prikazivanju prošle godine ostvarila rekordnu gledanost. Prije više od 25 godina nakon prvog stripa o tinejdžerskim kornjačama crtani junaci su zaživjeli na malo ekranu.
Ovaj novi crtić o Ninja kornjačama je zabavniji nego ikad. U ovoj akciji i komediji i dalje glavnu ulogu vode četiri brata tinejdžera koji se u svakoj situaciji oslanjaju jedan na drugoga. Uskoro oni otkrivaju tajnu svojeg postojanja te počinju trenirati kako bi postali heroji, što im je i sudbina. Na svom putu da postanu heroji Ninja kornjače će iskusiti mnogobrojne bitke protiv zlikovaca.
Leonardo je vođa Kornjača, koji se trudi biti savršen heroj i uzor trojici mlađe braće. Rafael je najveći i najjači među braćom te ima malo strpljenja. Donatello je analitičan, briljantni izumitelj koji je sposoban tehnološke stvari s odlagališta otpada pretvoriti u fantastično oružje. Posljednji je Michelangelo, zabavnjak kojeg je lagano omesti u svakoj prilici.

Fotografije

Ninja kornjačeNinja kornjače 01Ninja kornjače 02Ninja kornjače 04

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zgode Emily i Alexandera (1997)

    image
    Country mouse Emily and her cousin from the big city, Alexander, visit each other and have adventures together at the turn of the century. They always seem to run...
  • Pirata i Kapetan (2016)

    image
    Zaplovite velikim morem zajedno s Piratom i njenom posadom i krenite u potragu za blagom prepunu pustolovina i uzbuđenja.
  • Talking Tom Minis (2015)

    image
    Za mačka Toma i njegove prijatelje svaki je dan prilika za novu pustolovinu i ostvarivanje snova, a najmlađe gledatelje uče ljubavi, prijateljstvu, odanosti i...
  • Štrumpfovi (1981)

    image
    Štrumpfovi su mala plava stvorenja koja žive u šumi u kućama od gljiva. Papa Štrumpf, Mrgud, Medeni, Vicko, Lumen, Štrumpfeta, Svirko, Divlji, Pjesnik, samo su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.