poster

Priroda i prijateljice: Sara Pascoe

Extraordinary Escapes (2022)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 2

EPIZODA: 4 - Scotland's East Coast with Sara Pascoe

SADRžAJ

Komičarka Sara Pascoe pridružit će se Sandi u pustolovini na istoku Škotske. Najprije će posjetiti čarobno utočište u šumi Glen Dye i odsjesti u kućici na mjestu gdje su nekoć živjeli drvosječe. Sari će se posebno svidjeti kada na otvorenome. Sljedeće im je odredište obalni gradić Elie na obali poluotoka Fifea. Sandi će impresionirati Saru boravkom u kući koja je dobila arhitektonsku nagradu, s vrhunskim pogledom plažu. Stakleni zidovi koji savršeno uokviruju vidik uskoro će navesti Saru i Sandi na plovidbu. Čamcem će otići na otok May, na kojem živi više od 250.000 ptica. Saru će iskreno očarati prirodne ljepote otoka. Druženje s prirodom nastavit će u izoliranoj dolini Isli, gdje će im se pružiti prilika da u naručju drže janjce. Odsjest će u prelijepom malom dvorcu. Ta impresivna građevina potječe iz 16. stoljeća, ali vlasnici iz 20. stoljeća pretvorili su je u vrhunsko mjesto za odmor.

Fotografije

Priroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.