Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Dr. Stramessi daje upute dr. Murillu da Mariani da lijek. Medicinska sestra joj ga ubrizga, a ona oživi. Dr. Stramessi kaže Luisu Albertu da kad je vidio Marianinu kliničku sliku, shvatio je da je riječ o trovanju. Soraya ide na terasu s Marianinom vjenčanicom u rukama. Baci je u vatru. Soraya u tišini ulazi u Marianinu sobu i stavi joj jastuk na lice. Dr. Murillo i sestra ulaze u sobu, a Soraya se skrije. León kaže Víctoru da je "Río de Oro" njegova tvrtka i da je on samo fiktivni vlasnik. Luis Alberto kaže g. Albertu da i dalje razmišlja o Marianinu trovanju. Matilde se uznemiri i plitica joj ispadne iz ruku. Matilde izlazi iz dućana i sretne Sorayu u autu. Soraya joj zapovjedi da uđe u auto.

Fotografije

I bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plaču

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.