poster

12 majmuna

12 Monkeys (2015)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Nakon što je kuga skoro potpuno izbrisala čovječanstvo u apokaliptičnoj budućnosti, James Cole volontira da netestiranom metodom putuje kroz vrijeme ne bi li uspio pronaći izvor zaraze koja je izbrisala njegovu budućnost. Odrastao u okrutno doba, među ostacima čovječanstva, Colea proganja savjest, i pokušava se iskupiti tražeći novu šansu za sebe i svoj svijet. Hoće li on uspjeti spasitii sudbinu čovječanstva, ili je ta sudbina već zapisana?
Serija predstavlja dugo očekivani pustolovni triler utemeljen na hit SF filmu Terryja Gilliama iz 90-tih, 12 majmuna.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Grupa preživjelih na misterioznom otoku unatoč nesuglasicama mora udružiti snage kako bi preživjeli. Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sydneya...
  • Sjeverne vode (2021)

    image
    Osramoćeni bivši vojni kirurg Patrick Sumner prijavljuje se kao brodski liječnik u kitolovnoj ekspediciji na Arktik. Na brodu upoznaje harpunera Henryja Draxa,...
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.