EPIZODA: 22

SADRžAJ

U konaku je svima neobično bez Feride. Posluga razmišlja da porazgovaraju sa Kamranom. Kamran majci govori kako je htio da vjeruje Grmuši, ali ga je suočenje sa Mari uvjerilo da Feride laže o zatrovanim fondanima. Besime je spremna da moli Grmušu da joj oprosti, ali Kamran smatra da Grmuša, ustvari, treba tražiti oproštaj. Feride bi rado da ostane u školi za vrijeme slobodne sedmice, ali sestra Aleksi joj ne dopušta. Ne znajući da se radi o njegovom ocu, Nedžmije Selimu priča kako je Levent ubio dr. Vasfija, kako je pokušao svaliti krivicu na njenog bracu i kako je u sve to umiješana gđa Neriman. Besime pronalazi fondane u Nedžmijinoj sobi i prisjeća se Kamranovog spominjanja Feridinih riječi o trovanju. Sejfettin savjetuje Kamrana da dovede u red svoj odnos sa Grmušom. Neriman dolazi kod Kamrana i govori mu da je sve učinila zbog ljubavi prema njemu i da on neće moći voljeti drugu. Kad Besime natjera Nedžmije da joj kaže istinu, ona traži od kćerke da raskine odmah vjeridbu. Nedžmije pribjegava novoj laži, govori majci da je trudna.

Fotografije

Dnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.