poster

Kuharica iz Castamara: The Night of the King

La cocinera de Castamar (2021)

drama, romantika | Španjolska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - The Night of the King

SADRžAJ

Gosti na Castamarovoj zabavi uživaju u vatrometu u njegovu vrtu, ali prekine ih vijest da je kralj nestao. Diego organizira potragu za njime. Clara nalazi kralja u podrumu. Čini se da je izgubio razum. Objašnjava joj da ga netko traži i daje joj važan dokument. Diego se vraća, a Clara ga vodi da vidi kralja. Diego zahvaljuje Clari na njezinom radu i pristupu kralju koji mu je pokazao njezine odlike. Daruje joj knjigu iz botanike s opisom kulinarskih svojstava začinskog bilja kako bi ih mogla koristiti u svojim jelima. Clara prihvaća knjigu, ali i dalje čuva važan dokument koji joj je dao kralj. A za to vrijeme u Castamaru se priprema misa u spomen na pokojnu vojvotkinju Albu. Enrique nastavlja zlostavljati Ameliju kako bi se ona zbližila s Diegom dok je on noću zavodi.

Scenarist:
TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Kuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz Castamara

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.