SEZONA: 4

EPIZODA: 73

SADRžAJ

Najzabavnija emisija o kuhanju u kojoj se, osim posluženih specijaliteta tipičnih za kraj iz kojeg dolaze natjecatelji, nerijetko ocjenjuje i njihov karakter stigla je na program RTL-a!
Za goste sve mora biti savršeno - misao je vodilja svake osobe koja priprema važnu večeru, no želje natjecatelja su jedno, a izvedba u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ često ispadne nešto sasvim drugo! Bez obzira na ne tako besprijekorne prezentacije, poneko previše začinjeno ili uopće ne začinjeno jelo, kalkulacije, dekoracije, simpatičnu nespretnost pred kamerama - „Večera za 5 na selu“ svakom novom sezonom nastavlja uveseljavati gledatelje zato što s nestrpljenjem iščekuju kandidate koji će ih, osim jelovnikom, razoružati svojim karakterom i spontanošću.
Prema riječima producentice showa Marije Jelene Zen, gledatelji će još jednom krenuti na putovanje kroz cijelu Hrvatsku. Kuhalo se i snimalo od Baranje, Slavonije, preko središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera pa sve do Dalmacije. Pripremala su se razna tradicionalna jela, ali i starinska jela na nešto moderniji način. Kandidati su, kao i svake sezone, šaroliki i živopisni, a za stolom će se opet pronaći i poneko poznato ime, poput farmera i zavodnika Jovana Karapandže iz emisije „Ljubav je na selu“ ili Nikite Dajčer iz „Big Brothera“. A svakako je najzanimljiviji detalj sezone što se prvi put u emisiji našao i svećenik, koji je kuhao i u župnom dvoru. Gledatelji od novih epizoda mogu očekivati istinsku zabavu, zanimljive kandidate, neukusne komentare i ukusna jela!
Svaki tjedan gledatelji će upoznati petero natjecatelja koji će svojim jelovnikom pokušati oduševiti svoje goste, ali i gledatelje pred malim ekranima, nadajući se da je to dovoljno za glavnu nagradu. Samo o njima ovisi hoće li pritom prezentirati posebnosti, običaje i tradicionalna jela svog kraja ili će se upustiti u neku odvažniju kulinarsku priču. A večera koju će obilježiti dobra hrana, još bolje druženje i najbolje ocjene, svaki će tjedan jednom domaćinu donijeti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok će gosti tog tjedna osvojiti bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Fotografije

Vecera za 5 na seluVecera za 5 na seluVecera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ízőrzők (2020)

    image
  • Jamiejevi 15-minutni obroci (2012)

    image
    Nastavljajući se na uspjeh njegovih prijašnjih serija, „Jamiejevi 15-minutni obroci“ podižu brzu pripremu jednostavnih, svakodnevnih jela na iduću razinu. S još...
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Asphalt-Cowboys (2012)

    image
    Examine what it takes to move goods across Europe, from the perspective of the truckers themselves
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.