SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Prošlo je godinu dana, a emocionalni životi Katie, Trudi, Siobhan i Jessice složeniji su no ikada. Seksi i sofisticirana, sjajna i divna, nastavlja se BBC-jeva drama o tajnama i lažima, strasti i požudi.
Dovevši se u red nakon Johnove smrti, Katie opet radi kao bolnička liječnica i ondje upozna šarmantnog i privlačnog kirurga Dana. Svi, uključujući i Katie, vide da je on savršen za nju, ali je li ona uistinu spremna odreći se svog brižno čuvanog statusa neudane žene? I jesu li njezini osjećaji prema novom šefu i staroj ljubavi Jacku Hudsonu profesionalni?
Trudi, odlučna da prošlost s Paulom ostavi za sobom, uživa u kaotičnom kućanstvu s Richardom i njihovim potomstvom. Pritisnuta financijskim problemima, kolačima počne opskrbljivati lokalni delikatesni dućan koji vodi predivni i mnogo mlađi Lucas. Kad nabasa na niz tajanstvenih isplata koje Richard polaže na račun nepoznate žene, Trudi si ne može pomoći nego da pretpostavi ono najgore. Naravno, Lucas joj spremno pohita u pomoć.
Siobhan mnogo truda ulaže u vezu s Harijem. Brižni su roditelji male Else, sjajni prijatelji, ali u njihovu se braku javlja katastrofalan nedostatak intimnosti. Ne mogavši se oduprijeti svojim seksualnim željama, Siobhan utjehu traži u naručju neznanaca tijekom niza usputnih susreta u ekskluzivnom hotelu. Čini se da je sve pod kontrolom, sve dok se jedan od njezinih ponoćnih ljubavnika ne pojavi u njezinu uredu i ne zaprijeti da će sve uništiti.
Za Jessicu se sve mijenja. Ta se tipična solerica udaje. Njezin zaručnik Mark Hardy galantni je poduzetnik i prava muška drolja - baš kao i Jessica. Oboje su lijepi, vole život na visokoj nozi, ludi su jedno za drugim... a nijedno ne voli monogamiju. Je li to zbilja savršeni spoj?
Kad je ljubav bila jednostavna? Uz prijateljstvo koje ih drži na okupu ova se četvorka bori s ljubavlju, požudom, lažima i nevjerom. Dijelom drama, dijelom triler, ovaj se hrabri pogled na moderni život i ljubav nastavlja.

1. epizoda

Nakon što se razišla sa svojom ljubavnicom, Jessicu je osvojio playboy Mark pa se ova vječna protivnica vezivanja najedanput udaje. Ali, kao što je to uvijek slučaj s Jessicom, nije sve tako jednostavno.
Istekla je Katiena zabrana bavljenja medicinom i ona je spremna za svoj prvi dan na onkološkom odjelu. Njezin novi šef slučajno je Jack, stara ljubav s medicinskog fakulteta. Katie se zaklela da će se okaniti muškaraca, ali ubrzo privuče pažnju kirurga.
Veza Trudi i Richarda sve je jača, ali novca je malo, a život je kaotičan. Trudi odluči stvari uzeti u svoje ruke i pokrenuti posao s kolačima. Uza sve te priče o vjenčanjima i ljubavi Trudi počinje osjećati da u njezinoj vezi nešto nedostaje.
U međuvremenu, promatračima se čini da Siobhan ima savršen život s mužem Harijem i kćeri Elsom.

Fotografije

Ljubavnice 01Ljubavnice 02Ljubavnice 03Ljubavnice 04Ljubavnice 05Ljubavnice 06Ljubavnice 07Ljubavnice 08Ljubavnice 09Ljubavnice 10

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Milijarde (2016)

    image
    Dobitnici Emmyja® i Zlatnoga globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i...
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • Vreme zla (2021)

    image
    Bogdan Dragovic has returned from emigration, trying, for the sake of his son Vladimir, to re-establish ties with the Communist Party from which he was expelled...
  • Plač violine (2007)

    image
    Inspirirana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi odanosti i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.