SEZONA: 1

EPIZODA: 50

SADRžAJ

Vinko i Aljoša udružuju se i zajedno dolaze na ideju što pokloniti Stipanu za rođendan - popraviti će njegov omiljeni sat. Odlaze u Sinj kod urara, no Vinko je zaprepašten cijenom popravka i odbija platiti, dok Aljoša u izlogu urarske radnje vidi svoj sat koji je prodao. Aljoša se nađe u dilemi - hoće li platiti popravak Stipanovog sata ili otkupiti svoj sat.
Janko se u međuvremenu budi kod Luce te zajedno odlaze na spoj koji ipak nije Janku po volji jer je Luce isplanirala vožnju biciklima. Janko i Luce završavaju u vinariji te se pomalo pripiti i dobro raspoloženi vraćaju u Zaglave.
Lara pokušava popraviti svoj odnos sa Matijom i trudi se udobrovoljiti je. Na koncu se Matija i Lara zbližavaju rješavajući se bijesa i ružnih uspomena.
Zlatan dolazi na imanje Macan donoseći iznenađenje koje je Stipan pripremio za cijelu obitelj. Aljoša i Vinko se pridružuju cijeloj obitelji nakon što nabave poklon za Stipana. No, umjesto rođendanskog slalja, stvari pođu po krivo.

Fotografije

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dobra borba (2017)

    image
    Godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“, golema financijska prijevara uništava reputaciju mlade odvjetnice Maije i briše ušteđevinu njezine...
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.