poster

U potrazi za Escobarovim milijunima

Finding Escobar's Millions (2017)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Narcos, ali ovaj put sa stvarnim agentima i suradnicma Pabla Escobara, "kralja kokaina", jednog od najtraženijih i najbogatijih kriminalaca u povijesti.
Na vrhuncu svoje moći, osamdesetih godina, Escobar je zarađivao čak 400 milijuna dolara tjedno. Ova impozantna količina novca zahtijevala je i posebnu kreativnost u trošenju, a kada je ponestalo ideja, svoje basnoslovno bogatstvo, uglavnom u gotovinskom novcu, počeo je zakopavati na pažljivo biranim lokacijama širom Kolumbije.
Discovery Channel je dobio ekskluzivan pristup i podršku vlade Kolumbije, zahvaljujući kojoj je pokrenuta jedinstvena ekspedicija i snimljena serija "U potrazi za Escobarovim milijunima".
Točna količina koja je sakrivena u podzemnim skrovištima nije poznata. Vjeruje se da su jedan dio novca otkopali i uzeli Escobarovi najbliži suradnici, neposredno nakon njegove smrti. Ipak, svi, uključujući i njih i američke agente, suglasni su da je još mnogo novca ostalo nepronađeno. Profesionalna istraga nikada nije pokrenuta, kao ni adekvatna pretraga terena... Sve do sada!
U potrazi su sudjelovali profesionalnih lovaci na blago, bivši Escobarovi suradnici i američki agenti DEA-e (Drug Enforcement Administration) koji su ga pratili. Ovaj tim će putovati širom Kolumbije i tražiti tragove u gradovima i selima Escobarovog kokainskog carstva. Zbog opsega ekspedicije i potencijalnih sigurnosnih problema, u svakom trenutku će ih štititi privatni profesionalci i jedinica kolumbijske vojske.
Kako izgleda lov na blago epskih razmjera, koliki su osobni ulozi, a kakva sjećanja i iskustva onih koji su se borili u narko ratu, na linijama fronte, jedan pored drugoga i jedan protiv drugoga, gledajte u serijalu “U potrazi sa Escobarovim milijunima”.

Fotografije

U potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunimaU potrazi za Escobarovim milijunima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tajne sunčevog sustava (2020)

    image
    Ovaj fascinantan dokumentarni serijal istražuje najveće putovanje u koje se čovječanstvo ikada zaputilo u potrazi za pitanjem svih pitanja: odakle potječemo? Na...
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Paul Hollywood: Gradske slastice (2016)

    image
    Paul Hollywood, najpopularniji britanski slastičar, za Food Network je snimio novi serijal Gradske slastice, u kojem traga za najboljim receptima koji su...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.