EPIZODA: 12

SADRžAJ

U današnjoj epizodi pogledajte: na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu otvara se novi diplomski studij 'Democracy and Resilience in Modern Society"; na Sveučilištu u Mostaru obilježen je Dan Akademije likovnih umjetnosti; Ured za odnose s javnošću Sveučilišta u Zagrebu nastavlja sa svojim projektom Nova vizura; na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu proslavljen je Rođendan umjetnosti; na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je 63. teološko-pastoralni tjedan; elevizija student već punih 10 godina svakodnevno emitira svoj program; gošća intervjua tjedna je profesorica Romana Matanovac Vučković, jedna od autorica knjige "Upravljanje intelektualnim vlasništvom u organizaciji".

Fotografije

SVEUEILIcNA_HRVATSKA_02Sveučilišna Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Granice svjetlosti (1987)

    image
    Živimo u svijetu punom fenomenalnih boja. Međutim, naš pogled na svijet nije potpun. Kako bismo shvatili što je to što nam fali, prvo moramo razumjeti boje. U...
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
  • Ben Fogle - Ljudi od divljine (2013)

    image
    Ben Fogle traži ljude koji su okrenuli leđa suvremenom načinu života i odselili se u izolirane kutke svijeta. Sastat će se s hrabrim pojedincima koji su izabrali...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.