EPIZODA: 11

SADRžAJ

U današnjoj epizodi pogledajte: na Sveučilištu u Splitu održana je Smotra Sveučilišta; na Sveučilištu u Mostaru održan je "Dan izvrsnosti"; Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu bogatim umjetničkim programom obilježila je svoj dan; Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu održala je treću prodajnu izložbu "Plati pa nosi"; na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu objavljen je međunarodni sveučilišni udžbenik koji je okupio 72 autora iz 23 zemlje; u sklopu Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu djeluje i Sveučilišna veterinarska bolnica; gošća intervjua tjedna je Bruna Bandula, studentica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i predsjednica Hrvatskog studentskoga zbora.

Fotografije

SVEUEILIcNA_HRVATSKA_02Sveučilišna Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Drevni izvanzemaljci: Konačan dokaz (2015)

    image
    Giorgio Tsoukalos, teoretičar zavjera i lovac na vanzemeljac, otkriva na fascinante priče o tajanstvenim događajima koji upućuju na postojanje vanzemaljskog života.
  • Achtung Kontrolle! Wir kümmern uns drum

    image
    Vom Drogenfahnder bis zur Politesse mit dem berühmten „Knöllchen“ – kabel eins begleitet Ordnungshüter bei ihrem täglichen Job auf Deutschlands Straßen.
  • Dokumentarni program

    image
    Dokumentarni program namijenjen svima onima koji žele da nauče nešto novo o svijetu oko sebe.
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.