poster

Mišo i Robin: Igračka

Mišo i Robin (2016)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Nove pustolovine Miše i Robina. Uz mačka Mišu i crvendaća Robina djeca otkrivaju svijet i uče o vrijednostima, pravilima lijepog ponašanja i još mnogo toga kroz jednostavne i šaljive situacije.
Serijal je dobio vrijedan dodatak - 15 pjesmica i animiranih spotova u kojima će Mišo, Robin i sva djeca uz sjajne stihove i glazbu Srđana Gulića Gula zapjevati o omiljenim igračkama, godišnjim dobima, letenju, plesanju, zdravlju, prijateljstvu i ostalim najvažnijim stvarima na svijetu. Serijal prati i nova kompjutorska igra namijenjena najmlađim igračima koji će s užitkom pomoći Miši i Robinu da upravljaju vozilima i prijateljima dostave zdravo voće. Animirana serija Mišo i Robin namijenjena je djeci od 3 do 6 godina.

Fotografije

Mišo i Robin: IgračkaMišo i Robin: IgračkaMišo i Robin: IgračkaMišo i Robin: Igračka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Soothing Sounds

    image
    Close Your Eyes,Songs & Rhymes,Sky,Twilight,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes.
  • EnTenTinići (2021)

    image
    Zapjevajte uz mišicu En, slonića Tena i zebru Tinu poznate dječje pjesmice!
  • From Night to Day

    image
    Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Sky,Starry Nights,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Moonlight.
  • Once Upon a Time

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.