SADRžAJ

Klimatske promene i ekologija postale su važne teme u planovima za budućnost. Zahtevaju promene u proizvodnji hrane i načinu života.
Postoji pokret u svetu da civilizacija treba da napravi neki korak u nazad, ako hoće da opstane. Povezivanje selo-grad-daje mogućnost domaćinima da unaprede imanja, a ljudima iz grada da uživaju u blagodetima prirode, čiste vode, vazduha i biološki vredne hrane zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:
Vetrinar Igor Rabat iz Pecke - živi svoj san, čuva najveću farmu starih rasa na Sokolskim planinama i podseća da sve što radimo životinjima-vraća se nama.
Goran Bojović iz sela Brezovice kod Čačka - odgaja moravku i zna da prerada i seoski turizam, mogu da pokrenu naše selo.
Porodica Gudurić iz Kratova iznad Priboja, tri generacije vrednih ljudi - čuvaju tradiciju i darove svog kraja žele da podele sa gostima.
Elma Gogalić, rođena u Nemačkoj, živela u Americi, studira medicinu u Sarajevu - ponosna na čuvene Relove ćevape, porodični biznis koji je postavio njen deda.
Urednik i voditelj: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Dragana Popov, Jelena Vukobrat

Fotografije

Znanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - GradZnanje imanje: Selo - Grad

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tragovi istine

    image
    U ovoj emisiji prikazani su istiniti slučajevi. Svi osumnjičeni su nevini dok se ne dokaze njihova krivica u skladu sa zakonom.
  • Gospodari pčela

    image
    Otkako su se pojavile prije gotovo 80 milijuna godina, pčele imaju posebno mjesto u procesu evolucije. Neumorne su radnice, ključne za razvoj biljaka i među...
  • People and Power (2007)

    image
    Al Jazeera's weekly investigative documentary program that looks at the use and abuse of power.
  • Nakon prvih 48 sati (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.