SEZONA: 1

EPIZODA: 29 - Marie Brand und der Tote im Trikot

SADRžAJ

Nakon anonimne dojave pronađeno je tijelo nekadašnjeg uspješnog biciklista Stefana Lürsa. Dvije godine prije netragom je nestao iz sportskog i obiteljskog života.
Tada nije podnesena prijava o nestaloj osobi jer je njegova obitelj pretpostavila da je okrenuo leđa sportskoj karijeri i da želi voditi samotnjački život. Istraga vodi istražitelje do njegova očuha Joachima Novotnoga. Vlasnik je trgovine biciklima i aktivno je podupirao sinovu sportsku karijeru. Od njegove je karijere profitirao i posao koji je trebao preuzeti brat blizanac Sebastian. Nestanak biciklista bio je za obitelj i veliki financijski gubitak.
Zanimanje inspektora izaziva i Tharde Rickling, nekada rival pokojnog biciklista. Ne skriva da ne voli Stefana Lürsa jer ga krivi za nesreću zbog koje je ostao invalid.

Fotografije

Marie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie Brand

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubojstva na krstarenjima (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
  • Sudska kamera pod prisegom (2021)

    image
    A crime from the unique lens of the accused as they take the witness stand.
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
  • Ubojstvo: Posljednji sati (2017)

    image
    Ključ rješenja najtežih slučajeva ubojstva krije se u posljednja 24 sata žrtvina života. Ova dokumentarna serija koja se temelji na stvarnim događajima prati...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.