SADRžAJ

Autorska emisija Gvozdena Nikolića o malim ljudima iz Srbije - s vedrije strane...
Za dobru priču dovoljno je saslušati obične ljude, oni su svetli primeri svima nama, smatra jedan od omiljenih dopisnika Prve televizije Gvozden Nikolić iz Čačka. Njegov prepoznatljiv glas i akcenat osvojli su simpatije velikog broja gledalaca, a njegove priče nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Upravo taj jednostavan pristup životu kao i sposobnost da čuje običnog čoveka, donele su autentične priloge koje imaju višemilionske preglede na društvenim mrežama, a sve to je dalje vodilo pokretanju autorske emisije. U emisiji ćemo videti priče običnih ljudi iz cele Srbije, čak i one teške ali uvek sagledane sa pozitivne strane.

Fotografije

Nećete verovatiNećete verovati

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najstroži zatvori na svijetu (2016)

    image
    Imagine being in jail. Now imagine living in a foreign country. Scary? Paul Connelly takes you inside these jails. He shows what living conditions are for the...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • TG3 Chi è di scena

    image
  • Potraga za žadom (2015)

    image
    U 'Zelenoj groznici' pratimo dogodovštine Claudije i Roberta Buncea, vlasnika trgovine žadom Cassiar Mountain u Britanskoj Kolumbiji koji se pokušavaju obogatiti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.