poster

RTS ordinacija

RTS ordinacija (2016)

Srbija
Redatelj: Nenad Krkelić

EPIZODA: Zdravlje kože i oblikovanje tela

SADRžAJ

Poslednja emisija 5. sezone RTS ordinacija biće posvećena temama koje su u vezi sa lepim vremenom koje nam stiže. Biće reči o zaštiti kože prilikom sunčanja, o tome kako za kratko vreme oblikovati telo vežbanjem i kako pravilno zaštiti oči od sunčevog zračenja.
U prvom delu emisije, "Naš zdravstveni karton", gosti će biti prof. dr Danica Tiodorović, dermatolog iz KC Niš i koordinator Euromelanoma Srbija i odbojkaš Vladimir Grbić koji je podržao ovogodišnju kapmanju. Biće reči o tome koje rizike nosi sunčanje, kako ih izbeći, koje zaštitne kreme koristiti na pravilan način, ali i kako prepoznati rizičnu promenu na koži.
U "Ordinaciji" ćemo vežbati i pokazati kako je moguće oblikovati telo za kratko vreme. Govorićemo o tome koja fizička aktivnost najbrže dovodi do gubitka masnog tkiva, koje su najčešće greške prilikom vežbanja, a videćete i nekoliko vežbi koje pomažu da noge i zadnjica izgledaju lepše. Sve će objasniti Duško Ilić, profesor biomehanike i motorne kontrole na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.
U rubrici "Korisno" saznaćete na koji način treba zaštiti oči od sunčevog zračenja, kako odabrati dobre naočare i koji se problemi sa očima mogu javiti ukolko se ne koristi zaštita. Sve odgovore daće doc. dr Tanja Kalezić, oftalmolog iz Kliničkog centra Srbije.

Fotografije

RTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacija

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.