SEZONA: 2

EPIZODA: 10

SADRŽAJ

Specijalna FBI jedinica prati i hvata najopasnije, ozloglašene kriminalce koji se nalaze na most wanted listi FBI ureda. Vođa tima iskusni je Jess LaCroix (Julian McMahon), agent na vrhuncu karijere, koji je zahvaljujući svom znanju u profiliranju nezamjenjiv u lovu na kriminalce. Tim uključuje agenticu Sheryll Barnes (Roxy Sternberg), bivšu detektivku njujorških plavaca koja se specijalizirala u bihevioralnoj psihologiji te je po rangu drugi zapovjednik tima. Osim nje, tu su i Kenny Crosby (Kellan Lutz), vojni veteran kojeg je Jess uzeo pod svoje okrilje, Hana Gibson (Keisha Castle-Hughes), analitičarka tima, Clinton Skye (Nathaniel Arcand), jedan od najiskusnijih agenata na terenu, ali i brat Jessove preminule supruge, agent Ivan Ortiz (Miguel Gomez), agentica Kristin Gaines (Alexa Davalos), agent Ray Cannon (Edwin Hodge), bivši detektiv New Orleansa, a tu je i Tali LaCroix (YaYa Gosselin), Jessova kći. Uzbudljiva spin-off serija snimljena je prema seriji „FBI“, koju je stvorio slavni američki televizijski producent Dick Wolf, najpoznatiji kao autor i izvršni producent franšize „Zakon i red“. Popularna serija prati operativnu jedinicu za bjegunce koja progoni one koji se očajnički žele sakriti i pobjeći ruci pravde. Napetu kriminalističku dramsku seriju u pet sezona, koja je u svibnju ove godine produžena na četvrtu i petu sezonu, prema originalnoj priči Dicka Wolfa i Craiga Turka kreirao je René Balcer, a producirao Wolf Entertainment. Na RTL2 seriju pratimo od prve sezone, a u drugoj sezoni agentica Clintone Skye napušta specijalni odred te odlazi u novi ured, a zamjenjuje je Ivan Ortiz, bivši policajac, koji je svoje iskustvo kalio na ulicama Los Angelesa. U trećoj sezoni Kenny Crosby nakon ranjavanja odlazi na bolovanje, a umjesto njega iz FBI-ovog ureda u Miami stiže specijalna agentica Kristin Gaines, zvijezda u usponu. Kasnije, u drugoj polovici treće sezone, nakon tragedije u odjelu FBI-a pojavljuje se i specijalni agent Remy Scott (Dylan McDermott).

Fotografije

FBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: NajtraženijiFBI: Najtraženiji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.