poster

Na večeri kod... Milana Gromilića

Na večeri kod...

zabavni | Srbija

SADRžAJ

Solista baleta Pozorišta na Terazijama, Milan Gromilić kao predstavnik tima So dočekaće šestorku Biber vrlo neobičnom večerom sastavljenom od nekoliko gangova što će biti posebno iznenađenje za sve a ponajviše za Veljka Kuzmančevića, poštovaoca tradicionalne srpske kuhinje.
Čućete kako je počela Milanova pozorišna, ali i karijera plesnog koreografa, ko je u kući Gromilića zadužen za kućne poslove i videti kako Milanova supruga Katarina reaguje na njegovu konstataciju da on "baš voli da kuva".
Videćete kako se naslednice Gromilića snalaze u baletskoj sali, ali i kojom brzinom Milan obavlja nabavku na pijaci.
Originalan i duhovit, Milan je svoje goste uspeo da zbuni i igrom iznenađenja koju im je spremio za kraj ali i da ih oduševi desertom koji nikada do sada nije spremao.
Kako su sa njegovim kulinarskim kombinacijama izašli na kraj Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Sanja Vučić, Boris Pingović, Nigor i već pomenuti Veljko Kuzmančević, videćete u sledećoj epizodi humanitarnog šou-programa "Na večeri kod".

Fotografije

Na večeri kod... Milana GromilićaNa večeri kod... Milana GromilićaNa večeri kod... Milana GromilićaNa večeri kod... Milana GromilićaNa večeri kod... Milana GromilićaNa večeri kod... Milana Gromilića

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Generacija Z

    image
    Junaci serije su gimnazijalci rođeni početkom 21. vijeka (takozvani ''milenijalci''), pred maturom, u godini u kojoj trebaju donijeti bitne životne odluke....
  • Ženska posla sa Ninom

    image
  • Kosmix (2020)

    image
    Put on your seatbelts and get ready for a head-spinning journey in space! Robot Kit has always wanted to be a space traveller and now he wants to share his story...
  • VIP room

    image
    Igrani program u kojem učestvuju četiri mlade glumice.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.