SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Ova fascinantna nova serija zadire duboko u neke od najzagonetnijih misterija i zavjera od drevne povijesti pa sve do današnjih dana. Što se zapravo dogodilo kada je pionirka pilotkinja Amelia Earhart nestala iznad Atlantskog oceana 1937.? Može li se konačno potvrditi identitet zloglasnog serijskog ubojice Jacka Trbosjeka? Što se krije iza glasina da je Hitler izbjegao pravdu i pobjegao u Južnu Ameriku na kraju Drugog svjetskog rata? A koja je istina iza urote da je koronavirus stvorio čovjek? Vrhunski stručnjaci, uključujući genetičare, bivše časnike za tajne operacije, istraživače, patologe i forenzičare, pomno analiziraju tragove i na kraju odbacuju mitove otkrivajući šokantne obrate u istraživanju.

Fotografije

Istina o teorijama zavjere

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Tajne nacističke ratne mašinerije (2019)

    image
    Poznati ratni povjesničar James Holland istražuje četiri glavna područja njemačkih oružanih sukoba tijekom Drugog svjetskog rata: zrak, kopno, more i oružje....
  • Dekodirana blaga (2013)

    image
    Otkrijte šest od najvećih svjetskih blaga od kojih svako skriva nevjerojatnu tajnu, a sve su do danas ostale neotkrivene. Ekipa znanstvenika istražuje šest blaga...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.