SADRžAJ

U Pulsu naši reporteri donose ove priče:
Nedavno se pojavio podatak da su u nekim našim gradovima cijene nekretnina u odnosu na primanja na samom europskom vrhu. Ni kriza nije posebno smanjila potražnju. Nataša Kraljević Kolbas potražila je odgovore na pitanje zašto su Hrvati i dalje ludi za nekretninama, tržište cvjeta, a cijene lete u nebo.
Barbara Majstorović donosi priču o Petri Oršuš, učenici 4. razreda Opće gimnazije u Prelogu. U trećem razredu Petra je ostala trudna i danas je majka osmomjesečnog Noe. Ipak nije prekinula školovanje. Na Svjetski dan Roma odlučila je ispričati svoju priču kako bi upozorila na važnost obrazovanja pripadnika romske nacionalne manjine.
Jesu li uistinu žene šopingholičarke i ne znaju dobro raspolagati novcem? Ana Šerić provjerila je istinitost te predrasude i otkrila odgovore na još neka pitanja o ženama i novcu. Zašto žene teže naplaćuju svoj rad? Koliko odgoj utječe na njihov odnos prema novcu?
Ako se ubrajate u ljubitelje stripa, jasno vam je zašto ga nazivaju devetom umjetnošću. Što dobar strip mora imati i kako nastaje, Mirni Dvorščak otkrili su mladi i uspješni autori, Helena Janečić i Marko Dješka.

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Učionica

    image
  • Vesti Telma

    image
  • Africa Live

    image
    Africa Live is a news program that focuses on African issues and issues related to this diverse continent. CGTN's Nairobi-based broadcast center produces Africa...
  • TV5MONDE, le journal

    image
    The host collates and presents the latest political, social, sports and economic news and updates from across the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.