SADRžAJ

Sve ono što do sada niste imali priliku da čujete ili niste bili zadovoljni odgovorom, moći ćete da čujete iz više uglova na jednom mestu. Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse će biti sastavni deo emisije, koji će biti uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima. U novom, prijatnom ambijentu studija, voditeljka Roksanda Babić razgovaraće sa brojnim sagovornicima, stručnjacima iz ove oblasti o svim aktuelnim pitanjima iz ove oblasti.
Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku.

Fotografije

PLODOVIPLODOVI

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik VKTV

    image
    Središnja informativna emisija prati sva lokalna ali i događanja od nacionalnog interesa. Osim priloga s terena, o aktulanim temema razgovaramo s gostom Dnevnika...
  • Dnevnik N1

    image
    Središnja informativna emisija s aktualnim vijestima iz zemlje, regije i svijeta. Budite prvi, najbolje informirani, uz Dnevnik N1.
  • Vremenska prognoza

    image
    Meteorolozi Nove BH će gledateljima pružiti najvažnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, po općeprihvaćenom i dobro...
  • France In Focus

    image
    An in-depth look at the political and social events shaping France.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.