SEZONA: 1

EPIZODA: 65

SADRžAJ

Odvjetnik govori Jamanu kako je moguće da će vratiti Jusufa u vilu. Iako se svi u vili tome raduju, Ikbal je uvjerena da će njen plan upaliti i da se njihova sreća neće ostvariti. Sultan govori Begum kako je uvjerila Kiraz da treba otići, te da će se uskoro pomiriti s Alijem nakon što im se ona skloni s puta. Međutim, Ali joj to ne dozvoljava i podsjeća je na posljednje riječi njegovog strica Osmana. Selim govori Seher kako mu je žao što nije ispričala sve za Jamana sudiji jer bi se tako mogla spasiti njega zauvijek, no ona mu govori da je Jaman mnogo potreban Jusufu.

Fotografije

AmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanet_1Amanet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Obični Joe (2021)

    image
    Serija se usredotočuje na Joea Kimbreaua dok donosi ključnu odluku koja mu mijenja život na diplomi na Sveučilištu Syracuse . [2] Emisija ga prati na tri...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.