SEZONA: 1

EPIZODA: 23

SADRžAJ

Naša potraga za lijepim interijerima ne prestaje. Svakoga se tjedna trudimo povesti vas u prostore koji će vas nadahnuti i inspirirati. Tako vas i ovaj tjedan slikom i zvukom vodimo u moderan dvoetažni stan koji je naš ovotjedni dom na kvadrat.
Vječna dilema kod uređenja ili preuređenja kupaonice je treba li u nju staviti tuš ili kadu. Neki bi rekli najbolje oboje, ali u tome vas često sprječavaju kvadrati. Istražili smo koje je rješenje bolje.
Mnogi će reći da je kod opremanja doma važno birati kvalitetan namještaj koji će trajati, pogotovo u dijelovima doma koji se ne mijenjaju često. Ali treba znati prepoznati kvalitetan namještaj. Kako, pitali smo dizajnericu interijera Jasmin Viner.

Producent: Ana Boban
Voditelj: Dunja Mutevelić

Fotografije

Dom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lačhi rjat Vojvodino

    image
  • Zemlja priča

    image
    Tema ''Zemlje priča'' je stanje u crnogorskom turizmu, koje mjere država sprovodi, kakvi projekti su u planu, na koji se naćin Crna Gora promoviše kao turistička...
  • Urban blok

    image
  • Edu global

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.