poster

Elisa od Rivombrose

Elisa di Rivombrosa (2003)

romantika | Italija

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Nakon Lucijinog pogreba Elisa otkrije Fabriziju da je skromnog podrijetla. On je bijesan jer je uvjeren da ga je namjerno zavarala, pa se prema njoj počne ponašati arogantno i indiferento, te čak i svoju majku okrivi da je skrivala istinu od njega. U međuvremenu u palači Beauville urotnici se jednoglasno dogovore da kralja treba ubiti. Lucrezia povjeri Ranieriju svoje strahove da je tajanstveni konjanik koji je nestao s popisom zapravo Ristori, te da ona ima plan vratiti pismo. Kad se mala Emilia razboli, Elisa kontaktira liječnika Antonia Ceppija, no to razbjesni groficu Annu jer on nije dobrodošao u njihovom domu. Nakon pijane noći sa svojim prijateljem Giuliom Dragom, Fabrizio upada u Elisinu sobu s nečasnim namjerama, no dan kasnije, nakon što Elisa padne sa svog konja, Fabrizio joj pohita pomoći. Prisiljeni da se skriju od oluje, njih dvoje se prepuštaju strastvenom poljupcu. No svejedno Elisa odjuri od grofa, koji ostaje zadovoljan razvojem zbivanja.

Fotografije

Elisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od Rivombrose

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jadnici (2018)

    image
    U ovoj uzbudljivoj šestodijelnoj adaptaciji francuskog povijesnog romana Victora Hugoa sudjeluju brojne zvijezde, među kojima su Dominic West, David Oyelowo, Lily...
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.