SEZONA: 1

EPIZODA: 14 - Šaćir Ameti

SADRžAJ

U novom izdanju emisije Muzički sat gostuje Šaćir Ameti, koji će pjesmom i zanimljivom pričom pokušati gledateljima O Kanala uljepšati nedjeljno veče. Ameti je sredinom prošle godine objavio pjesmu "Jutro je 5" i tako najavio novi album, drugačijeg žanra u odnosu na ono što je do sada pjevao. Reakcije publike su odlične, pa Ameti nestrpljivo očekuje da se stvore svi uslovi za objavljivanje novog albuma.
Je li tačno da je najbolji odbrambeni igrač u fudbalu na bh. estradi, zašto dragim osobama sa putovanja donosi čarape i štucne, šta mu najteže pada u poslu kojim se bavi, zašto navija za Juventus, samo su neke teme o kojima će Šaćir Ameti razgovarati sa Larisom Sarom Baltić, voditeljicom emisije Muzički sat.

Fotografije

Muzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički sat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazbene minute

    image
    Svako doba dana, u programu Libertas televizije, ima svoje glazbene minute. Izbor video spotova koje emitiramo ujutro, poslijepodne, tijekom večeri i u kasnijim...
  • Kafansko veče

    image
    Zabavna emisija "Kafansko veče" u studiju uređenom poput prave balkanske kafane ugošćuje popularne izvođače iz BiH i regiona.
  • Lepša strana sveta

    image
    Izveštaji o poznatim ličnostima.
  • Groznica subotnje večeri

    image
    Groznica subotnje večeri je emisija zabavnog karaktera koja se emitira svake subote.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.