SEZONA: 1

EPIZODA: 109

SADRžAJ

Ruža je pronašla i pročitala Adelino nepotpisano pismo te jedva susprežući suze pita zatečenog Nikolu tko je ta druga žena. Na Evin napad da je muči već mjesecima, rastrojeni Kristijan pokušava joj objasniti da mu nije lako gaziti obećanja koja je dao Ireni. Juran pokušava ugoditi tužnoj Nataši donoseći joj čaj, ali ga ona moli da je ostavi jer samo želi odspavati. Uzrujan zbog razgovora s Evom Kristijan odbija komunicirati s Irenom koja ne shvaća što mu je došlo da po zimi divljački igra tenis sam sa sobom. Povrijeđena Ruža brizne u plač ugledavši presretnu Ladu. Sofija tješi Evu zbog svađe koju je imala s Kristijanom smatrajući da je dobro da su si ipak nešto izrekli. Nikola bijesno napadne Adelu zbog pisma koje je pronašla Ruža. Lada razgovara s Lovrom koji ne shvaća što se sad opet zbiva s njegovim roditeljima. Irena oprezno potiče razgovor s Kristijanom komentirajući da su svi pomalo nervozni zbog situacije s klubom. Nikola ispriča Lovri kako je Ruža pronašla Adelino pismo. Juran ne zna što bi rekao kada ga Nataša napadne da joj se nije javio onaj dan, a zvala ga je sigurno deset puta.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.