SEZONA: 1

EPIZODA: 108

SADRžAJ

Adela gleda kamo bi stavila pismo za Nikolu kada ju iznenadi Ružin glas i ona ispusti pismo iz ruke. Julija želi razgovarati s Ivanom o financijskom stanju i poslovanju tvrtke, ali joj on odmah da do znanja da joj nažalost financijski ne može pomoći oko kluba. Ruža tješi Adelu i žali zbog svih događaja koji su u posljednje vrijeme pogodili njezinu obitelj napominjući kako se na Bukovce uvijek mogu osloniti. Evu zanima hoće li Stela tužiti Skoku, a ona joj odgovara da će se u to upustiti kada bude potpuno sigurna da će spor i dobiti. Julija tješi uzrujanog Jurana i savjetuje mu da ni slučajno ne smije predbacivati Nataši odlazak u crkvu dok je ovako osjetljiva. Adela je zamišljena zbog pisma koje je završilo na podu Nikolinog dostavnog vozila. Irena predloži nekoliko ideja za uređenje kluba na što joj Eva spusti da se klub bori za goli opstanak i ne zna čime bi uopće investirali. Julija obilazi mještane ne bi li si osigurala što više glasova na izborima. Adela kaže fra Jakovu za svoj problem s pismom. Nikola pronađe Adelino pismo i uspije ga neprimjetno pročitati kada ga Lovro obavijesti da su im u podrumu pukle cijevi, te da voda prijeti kablovima.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.