U emisiji Dalmatina dovodimo u studio gradonačelnike, načelnike, čelnike javnih servisa, županijske i gradske zastupnike, te ostale relevantne sugovornike s područja koncesije. Progovaramo o onome o čemu nema prostora u drugim medijima na provokativan i svakome razumljiv način. Tražimo odgovore na pitanja koja muče stanovnike lokalnih sredina i tražimo rješenja istih. Gospodarstvo, poljoprivreda, politika, komunalna problematika i običaji pojedinog kraja su samo neke od tema koje će biti zastupljene u ovoj emisiji.

Emitira se na kanalima:

Diadora TV  

Sljedeće epizode:

nedjelja
15:30
Dalmatina, ep. 185, informativni program
utorak
20:30
Dalmatina
01. 05. 2024.
13:30
Dalmatina
PREPORUKE
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Pomeriggio Cinque (2008)

    image
    Various current topics are dealt with by the host and guests.
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Ravnopravne među nama

    image
    Emitiranje "Ravnopravne među nama" na kanalu Trend TV je program koji se fokusira na promicanje jednakosti i socijalne pravde. Emisija okuplja raznoliku grupu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.