Broj epizoda: 18

Sadržaj:

Peta sezona serije One Tree Hill neobična je po tome što se radnja nastavlja četiri godine nakon završetka prethodne sezone. Četvrta sezona završila je maturom mladih protagonista, a peta počinje četiri godine kasnije, nakon koledža. Neki su likovi ostvarili uspjehe, a neki su nanizali neuspjehe. Neki se nisu nimalo promijenili, a neki su neprepoznatljivi. Priča se vrlo aktivno nastavlja novim burnim zbivanjima, ali na trenutke će zaroniti i u prošlost - otkrivajući nam događaje koji su se zbili u protekle četiri godine koje nismo pratili: katkad će nam samo jedna scena dati uvid u propušteno, ali katkad i cijela epizoda. Četiri su godine prošle otkad je društvo napustilo Tree Hill, i mnoge su se stvari promijenile. Lucas (Murray) je objavio svoj prvi roman i već radi na drugom. Zajedno sa Skillsom (Tanner) Lucas također vodi košarkašku ekipu svoje bivše škole, odlučan da ih dovede do novoga prvenstva. Kada je Peyton (Burton) maturirala, voljela je dvije stvari: Lucasa i glazbu. Je li je posao u diskografskoj kući u Los Angelesu naveo da promijeni prioritete? Peytonina najbolja prijateljica Brooke (Bush) napokon je ostvarila uspjeh u modnoj industriji, ali po koju cijenu? Nathan (Lafferty) i Haley (Galeotti) također su prošli uspone i padove, posebice vezane uz Nathanovu karijeru, ali to su uspjeli izbalansirati s radostima roditeljstva. Zaokupljen svojim brigama, Mouth (Norris) nastavlja se boriti za televizijsku karijeru, ali otkriva svu težinu i nemilosrdnost tog posla. A ostala poznata lica Tree Hilla? Jesu li nakon četiri godine izbivanja od doma zaboravili bliskost koju su nekad međusobno gajili? Ili je ona možda još uvijek tu i čeka... na mjestu zvanom Tree Hill?

PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.