Prosinac je vrijeme druženja, dobre energije, smijeha i zabave, vrijeme zajedništva te solidarnosti, a sve to u ovo predblagdansko doba naći će se i u novom RTL-ovu zabavnom showu, u koji vas pozivaju domaćini Antonija Blaće i Rene Bitorajac.
Od utorka, 10. prosinca u 20 sati novi zabavni show "Ludi bar" donosi pregršt smijeha, dobre glazbe, izazova i zabave za sve generacije. Tijekom osam epizoda voditeljskom će dvojcu u goste stizati najveće hrvatske zvijezde iz različitih sfera društvenog života, a Antonija i Rene privest će ih na urnebesno ispitivanje tijekom kojeg će pokušati doznati njihove skrivene talente i zanimljive činjenice iz života koje javnost dosad još nije imala prilike čuti. Pjevači, glumci, sportaši, reperi, vrhunski kuhari i voditelji samo su dio šarolikog društva koje će se tijekom osam epizoda redati u "Ludom baru" i morati se snaći u za njih potpuno neočekivanim situacijama. Uz vrhunsku zabavu, emisija ima i vrijedan cilj – motivirati goste da zaigraju različite igre i kvizove te prihvate najluđe izazove kako bi prikupili što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci te na taj način uljepšali blagdane onim najmanjima i najhrabrijima.
Po najbolju zabavu ovog prosinca svratite u "Ludi bar" s Antonijom Blaće i Reneom Bitorajcem.

Bilo je na kanalima:

RTL  

PREPORUKE
  • Komedija s nogu 3 u 1

    image
    Stand-up komičari s prostora bivše Jugoslavije se okupljaju u emisiji "Komedija s nogu 3 u 1". Svaka epizoda sadrži postavu koju čine tri komičara iz tri...
  • Audicija (2015)

    image
    U ovom šou programu iz nedelje u nedelju upoznavaćemo nove zanimljive takmičare koji će imati trominutnu tačku kojom će pokušati da zadrže svoje mesto u ovom...
  • Najbolja zabava

    image
    Zabavite se uz najsmiješnije video uratke zabilježene amaterskim kamerama!
  • Na zdravje

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.