Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

Snažna trodijelna drama nadahnuta je memoarima Alison Wilson, bake dobitnice Zlatnog globusa, glumice Ruth Wilson, i radovima o Alexanderu Wilsonu Tima Crooka.
Radnja serije odvija se u Londonu između 1940-ih i 1960-ih te prati Alison Wilson (Ruth Wilson), ženu koja misli da je sretno vjenčana sve dok njezin suprug ne umre, a na vratima joj se ne pojavi žena koja tvrdi da je ona prava gđa Wilson. Alison čvrsto odlučuje dokazati valjanost svog braka i to da ju je Alec (Iain Glen) volio, ali umjesto toga zalazi u svijet uznemirujućih tajni.
Alexander Wilson bio je spisatelj, špijun i agent tajne službe koji je služio u Prvome svjetskom ratu, a zatim se preselio u Indiju gdje je bio profesor engleske književnosti i gdje je počeo pisati špijunske romane. U 1930-ima bio je veoma popularan i njegove su romane između ostalih recenzirali i The Telegraph, Observer i The Times Literary Supplement. Preminuo je 1963.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.