poster

Hrvatska rič iz Vojvodine

Hrvatska rič iz Vojvodine

informativni, talk-show | Hrvatska

Hrvati u Vojvodini ostali su u ožujku bez jedinog redovitog radijskog programa na materinjem jeziku u Srbiji. Jedini elektronski medij sa svakodnevnim programom na hrvatskom jeziku, morao je prijeći na lokalnu frekvenciju, čime je veliki dio Hrvata izvan Subotice ostao bez mogućnosti informiranja na materinjem jeziku. Stoga Vinkovačka televizija jedanput mjesečno, prvoga petka u mjesecu u 16 sati i 10 minuta Hrvatska rič iz Vojvodine. Ljudi koji poznaju situaciju upoznaju nas s Hrvatima iz Vojvodine i njihovim životom, aktivnostima, ali i problemima… Progovoraju o svom položaju u Srbiji, ali i odnosu matične države prema njima.

Emitira se na kanalima:

Plava vinkovačka  

Bilo je na kanalima:

Plava televizija  

Sljedeće epizode:

danas
21:45
Hrvatska rič iz Vojvodine
03. 05. 2024.
21:45
Hrvatska rič iz Vojvodine
PREPORUKE
  • Poteštat ponedjeljkom

    image
    Političko-društveni talk-show Poteštat obrađuje aktualne teme i dovodi najrelevantije goste.
  • Iz srca Europe

    image
    Iz srca Europe je emisija koju radi Alen Legović iz studija u Bruxellesu, sjedišta Europske unije, sa našim europarlametarcima o temama koje se tiču europske...
  • World Insight with Tian Wei

    image
    World Insight with Tian Wei is a long-running international platform for debate and intelligent discussion.
  • The World This Week

    image
    Our panel of Paris-based journalists review the week’s international news: the stories that made the headlines and also those you may have missed!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.