U Otvorenom studiju razgovara se o gotovo svim temama od politike, gospodarstva, poduzetništva, do kulture, znanosti i obrazovanja. Emisija je i prigoda za predstavljanje određenih gradskih ili županijskih projekata i programa o kojima se na taj način informiraju gledatelji kako bi bili upućeniji i uključeni u sve vidove sudjelovanja i suradnje s lokalnom samoupravom. Emisija je to koja je uspjela pobuditi veliki interes gledatelja, kako svojim temama tako i izborom gostiju u studiju, koji nisu samo iz naše regije, već su to vrlo često eminentni stručnjaci u svom području na nivou čitave države, a ponekad i iz inozemstva. Uz informativni dio emisije "Otvoreni studio" posebno smo ponosni na interaktivnost emisije koju postižemo s našim gledateljima koji nam osim telefonskih poziva izravno u emisiju, upućuju i puno pisama i upita putem elektronske pošte.

Emitira se na kanalima:

Varaždinska TV  

Sljedeće epizode:

02. 05. 2024.
20:10
OTVORENI STUDIO, informativna emisija
03. 05. 2024.
11:00
OTVORENI STUDIO, informativna emisija ®
PREPORUKE
  • Demokracija

    image
    Demokracija je emisija koja se emitira na Vinkovačkoj televiziji u produkciji 2×1 komunikacija, a u kojoj su gledatelji prepoznali pruženu priliku te se u emisiji...
  • The Heat

    image
    The Heat is a daily talk show anchored from Washington, D.C. It focuses on top stories making news globally.
  • Iz srca Europe

    image
    Iz srca Europe je emisija koju radi Alen Legović iz studija u Bruxellesu, sjedišta Europske unije, sa našim europarlametarcima o temama koje se tiču europske...
  • La hora de La 1 (2020)

    image
    'La Hora de La 1' es el programa de entrevistas, debate y análisis de la actualidad política y social de las mañanas de Televisión Española.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.