Htjeli to ili ne, ljudi su okruženi zidovima, na svojim radnim mjestima, u svojim domovima, u teretani, kafićima… Magazin 'Od zida do zida' bavi se kulturom stanovanja i življenja unutar i izvan zidova svoga doma.

Urednik i voditelj emisije Oleg Weisz bacio se na uređivanje novog magazina s željom da pomogne gledateljima njihov prostor učiniti ljepšim i ugodnijim za život te im kroz konkretne primjere uređenja dati ideju i potaknuti ih da se sami odvaže na uljepšavanje doma.
'Od zida do zida' dotaknut će i aktualne teme poput legalizacije, tržišta nekretnina i poticajne stanogradnje.
U svojim temama ekipa emisije će upoznavati gledatelja sa stilovima uređenja, a predstavljat će znamenite građevine u arhitektonskom smislu.
Nedjeljom na Novoj TV gledatelji će uživati i u pričama iz domova poznatih i slavnih, ali i onih javnosti nepoznatih koji su od svojih domova napravili dizajnerska remek djela.
Za kamere 'Od zida do zida' arhitekti i dizajneri davat će korisne savjete poput savjeta kako odabrati protuprovalna vrata, što je to pasivna kuća i kako napraviti dobru izolaciju u kući. Gledatelji će saznati sve o vrstama grijanja i rasvjete te kako i s kojim biljem urediti balkon ili terasu.
Emisija donosi i priloge o tome što je potrebno za gradnju bazena i što u prostoru mogu napraviti stolari, keramičari, kao i temu o tome što je to feng shui uređenje.
Uz magazin 'Od zida do zida' gledatelji će zavoljeti svoj dom i dobiti inspiraciju koja im je možda nedostajala.

Bilo je na kanalima:

Nova World  Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
  • Noé barátai (2021)

    image
  • Folklor video magazin

    image
    Emisija o folkloru BN televizije.
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • vox nachrichten

    image
    Die Welt im Überblick! Die "vox nachrichten" beleuchten die wichtigsten Themen des Tages, liefern Hintergründe und ordnen das Geschehen ausführlich ein....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.