Njemačka serija u osam nastavaka priča je o Njemačkoj s obje strane zida, Istočnoj i Zapadnoj, prikazana kroz osobnu epopeju jednog čovjeka. To je inteligentna i dinamična pripovijest o sazrijevanju u svijetu laži, prijevara i izdaja.
Jonas Nay u seriji se pojavljuje u glavnoj ulozi 24-godišnjaka rođenog u Istočnoj Njemačkoj kojeg 1983. šalju na Zapad kao špijuna za Stasijevu obavještajnu službu HVA.
Martina Raucha, mladog špijuna rastrganog između dva svijeta, istočnonjemačka obavještajna služba HVA šalje da se domogne NATO-vih vojnih planova. Dok se političke strasti rasplamsavaju, a nuklearni rat sve zlokobnije prijeti, Martin mora napustiti sve što poznaje radi novog života pod lažnim identitetom na Zapadu. Ali nitko i ništa nije ono što se na prvi pogled čini. Svaki prijatelj potencijalni je neprijatelj, svaki neprijatelj potencijalni agent, a na kocki je apsolutno sve.
NJEMAČKA 83 prva je serija na njemačkom jeziku koju je emitirala neka američka televizijska postaja, a ovjenčana je i lovorikama američke kritike.

Bilo je na kanalima:

MG TV  HTV2  HTV3  HTV1  RTL DE  

PREPORUKE
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.