U seriji 'Irska braća' pratimo živote četiriju mladića irsko-američkih korijena koji su upetljani u organizirani kriminal u New Yorku. Braća Donnelly su Amerikanci irskog podrijetla iz radničke klase, a slični su samo u jednom - njima je obitelj svetinja. Serija prikazuje kako zaigrani dječaci odrastajući na kobnim ulicama New Yorka postanu upleteni u organizirani kriminal, te postanu ljutiti protivnici talijanske mafije.
Serija je dobila ime od nadimka obitelji Donnelly koja je sudjelovala u nasilnoj zavadi u devetnaestom stoljeću u Kanadi, čiji je ishod završio velikim masakrom. Autor serije Paul Haggis, odrastao je obližnjem gradiću u Ontariju gdje se i dogodio taj masakr te je i ranije najavljivao kako će elemente te zavade koristiti jednom u nekoj seriji. Serija je rađena donekle i prema iskustvu izvršnog producenta Roberta Morescoa koji je i sam odrastao na ulicama New Yorka pedesetih godina prošlog stoljeća.

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

PREPORUKE
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Sarah Kohr (2014)

    image
    Commissioner Sarah Kohr is investigating to arrest criminals, with camouflage skills if necessary.
  • Soko Wismar (2004)

    image
    Policijska stanica Wismar se suočava sa velikim i malim deliktima. Policajci ponekada slučajeve rješavaju na pomalo nekonvencionalan način, ali su vrlo uspješni.
  • Vienna Crime Squad (2005)

    image
    Episodes around the work of a special task force on the Danube River.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.