Sadržaj:

Nakon što se prošle sezone suočio s Emilianom, u trećoj se sezoni „Sjena“ na Relua se vodi sveopći lov dok on koristi sve i svakoga kako bi ostao korak ispred svog protivnika. U pitanje nije dovedena samo njegova sloboda nego i cijelo carstvo njegove mafijaške obitelji koje je sada na putu da postane globalno. Dok Kapetan nastoji zadržati biznis, njegov ga brat Nicu uz Reluovu pomoć usmjerava u međunarodne vode. Nico je postala pijun na šahovskoj ploči na kojoj Emilian i Relu pokušavaju nadmudriti jedan drugog, a igranje na obje strane ove će je sezone dovesti do iznemoglosti. Obitelj Relu raspada se, a dok se Gina viđa sa Sebastianom, Chuckie izmiče kontroli. Magda se suočava s gubitkom svog djeteta, na vidiku nema ničega što bi je opet sastavilo. Pitanje je pokušava li to Relu uopće.

PREPORUKE
  • Amsterdam Undercover (2018)

    image
    Katja hasn't reported in for months and, against orders, German undercover cop Alex follows her to Amsterdam to find out what's going on. Complicated by the fact...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.