"Soy tu dueña" nova je serija producenta uspješnih meksičkih telenovelâ "Destilando amor" (Opijeni ljubavlju) i "Manana es para siempre" (Odavde do vječnosti). Serija je ponovno okupila velike svjetske zvijezde: Lucero i Fernanda Colungu.

Doima se da Valentina Villalba vodi savršen život. Sve joj u životu ide kako samo može poželjeti! Ljepota, golem roditeljski imetak, uspješna karijera i muškarac kojega obožava. Živi u luksuznoj vili u Méxicu s tetom Isabel, dadiljom Benitom, te zavidnom sestričnom Ivanom. Valentina misli da će njezina sreća biti potpuna nakon udaje za Alonsa, svoga zaručnika. Međutim, njezini snovi bit će poljuljani realnošću jer Alonsa zanima samo njezino bogatstvo, a pritom je i Ivanin ljubavnik. Njih dvoje je iskovalo plan kako će se domoći Valentinina imetka, no stvari izmiču kontroli te Alonso odluči nestati. Uvjerio je Ivanu da će pobjeći zajedno, no on ne dolazi u zračnu luku, a Valentinu ostavlja pred oltarom. Toga dana Valentina postaje druga žena. Mila, iskrena i osjećajna djevojka preko noći postaje hladna, arogantna i netolerantna žena, ogorčena i puna mržnje.

Valentina se vraća na "Los Cascabeles" (Čegrtuše), jedno od njezinih imanja, gdje susreće Joséa Miguela koji je došao raditi na očevo imanje koje se nalazi tik do njezinog. Za kratko vrijeme stanovnici okolnih sela počinju mrziti Valentinu zbog njezinoga zlog i sadističkog upravitelja Rosenda koji čini opačine, navodno po njezinim zapovijedima. José Miguel i Valentina neprestano imaju razmirice zbog svojih imanjâ koja se nalaze jedno uz drugo. Ona je agresivna i prkosna, a José Miguel joj ne može odoljeti i zaljubljuje se u njezinu ljepotu i jak karakter, te je odluči osvojiti.
Kada pobijedi svoj ponos, zajedno će se prepustiti iskrenoj ljubavi.


ISABEL
Lijepa žena uglađenih, konzervativnih manira i izrazito pobožna. Oduvijek voli Federica Montesinosa, Joséovog Miguelovog oca, no on se oženio drugom ženom, a ona se udala za muškarca zbog kojega je u životu patila. Ivanina majka Isabel Valentinina je teta. Odgojila je Valentinu i voli je kao vlastitu kćer. Iako su obje djevojke odrasle, Isabel se i dalje brine o njima.

VALENTINA
Sretan život joj se sruši nakon što je napuštena pred oltarom. Postaje hladna i ogorčena. Mlada žena plemenitih osjećaja, dobra, velikodušna, odgovorna i poštena. Sretna je, inteligentna, obrazovana i ima čvrst karakter. Radi u izdavačkoj kući i vješta je jahačica.

ALONSO
Sofisticiran, zavodljiv, atraktivan, ambiciozan i nepošten. Besprijekorno odjeven, trgovac nekretninama koji često djeluje pod izlikama. Ženskar koji se ne veže ni za koga. Pravi se da je vjeran svojoj djevojci Valentini, ali ujedno je Ivanin ljubavnik, i planira se domoći Valentinina bogatstva.


JOSÉ MIGUEL
Odlučan da ponovno pokrene posao na starome posjedu svoga oca. Ondje nalazi pravu ljubav. Atraktivan i muževan, plemenitih osjećaja. Velikodušan, dobar prijatelj. Hrabar je i odlučan i ima sposobnost nalaženja vedre strane života u nepovoljnim situacijama. Ima izvrstan smisao za humor.

IVANA
Zavidi sestrični Valentini do te mjere da je počinje mrziti i želi joj sve preoteti. pati od psihoze koja s vremenom postaje sve jača i postaje opsesivna i bezdušna. Senzualna, egoistična, ambiciozna i sirova. Lukava je i inteligentna i uvijek u potrazi za nekakvom koristi. Odijeva se po posljednjoj modi i voli skupe stvari. Studirala je povijest umjetnosti, ali bila je osrednji student i nikada nije radila.

Bilo je na kanalima:

Nova Family  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Villa Maria (2004)

    image
    'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.