Jurassic Cubs je animirana serija o zgodama i nezgodama petero malih prijatelja dinosaura u potrazi za svojim misterozno nestalim roditeljima. Radnja započinje kada nekoliko dinosaurskih obitelji, u želji da pobjegnu od ledenog doba, odluče napustiti plato na kojem žive i svoju mladunčad sakriti u udaljenu crvenu špilju. Putom ih zaspe meteorska kiša nakon koje odrasli dinosauri misteriozno nestaju. Uplašeni i zbunjeni mladunci ne shvaćaju da je među meteorima bio i veliku Crni meteor koji je poput vremeplova preselio njihove roditelje u neko drugo vrijeme. Mudri šaman Sauro preuzet će brigu o njima i svojim im Čarobnim zdencem sjećanja pomoći naći način kako vratiti njihove roditelje u vrijeme u kojem se i sami nalaze.

Bilo je na kanalima:

OBN  

PREPORUKE
  • Sunville

    image
    Svakodnevni život stanovnika sunčanog sela - gospodin jarac, psić, obitelj rakuna, maca, prijateljsko prase.
  • Train

    image
    The conductor and his little train takes everyone to the right place.
  • Didy Baby

    image
    Priče o malim životinjama koje kroz igru uče kako pomagati jedna drugoj.
  • Good Night!

    image
    Lili likes bedtime the most out of a day. Wonder why? Because she can listen to her favorite bedtime lullabies with her beloved Teddy Bear. Join Lili and prepare...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.