U mirnom gradiću na Pacifiku zgodan student medicine Steve 'Flash' Gordon' (Eric Johnson) živi u sjeni svog oca, genijalca znanstvenika dr. Gordona te u srcu svoje majke Norah. Steve Gordon često se prisjeća i gorko-slatkih uspomena svoje bivše djevojke Dale Arden koja je reporterka lokalne televizijske stanice.
Poznati doktor Gordon zajedno sa svojim briljantnim partnerom Hansom Zarkoffom (Jody Racicot) radi na tajnom znanstvenom zadatku koji se ne tiče ovog svijeta. No kada Gordon postane žrtva svog istraživačkog rada tragičan nestanak pobudi sumnju njegova sina 'Flasha'. Jedini koji zna pravu tajnu o nestanku dr. Gordona je njegov suradnik dr. Zarkoff. On mora sačuvati tajnu operaciju i jedini je svjedok nestanka Flashova oca. Naime dr. Gordon zapravo nije mrtav nego više ne postoji u ovom svijetu. On je usisan u drugu dimenziju te je ostao zarobljen među zvijezdama. Osim toga Flashevoj obitelji prijeti velika opasnost, jer s planeta M.O.N.G.O stiže figura koja može uništiti Zemlju snagom svog uma. Flash mora učiniti sve kako bi spasio Zemlju i svog oca, a jedini koji mu može pomoći je dr. Zarkoff. Za Gordonovu bivšu djevojku priča o ovom tajnom eksperimentu bila bi reportaža karijere. No s obzirom da je u pitanju mnogo života, Dale se odlučuje pridružiti Flashu i doktoru u otkrivanju tajne nestanka dr. Gordona.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.