Žuta minuta' jedinstvena je kombinacija zabave i stvarnog života u neobičnim situacijama, s ciljem nasmijati i dobro zabaviti gledatelje, ali i sudionike.
Zaista je nevjerojatno što sve sudionici emisije mogu učiniti i na što su sve spremni, ne znajući da ih snima skrivena kamera. Tako su neki skakali s velike visine kako bi spasili našeg lažnog policajca, susretali se s problematičnim i samovoljnim kućanskim aparatima ili bježali od psa koji u ustima nosi dinamit. I, na kraju svega toga - dobro se nasmijali.

Bilo je na kanalima:

RTL Kockica  RTL  

PREPORUKE
  • Infodrom

    image
  • BN Radio

    image
    BN Radio je popularna radio emisija na BN muzičkom kanalu koja donosi najnovije hitove i uzbuđenje iz svijeta muzike.
  • Novo jutro

    image
    Milionska publika navikla je da dan počinje jutarnjim programom TV Pink. Građani Srbije svakodnevno dobivaju sve pravovremene i objektivne informacije. Uz...
  • Pitam za druga (2020)

    image
    U četiri segmenta od po 10 minuta prikazuju najzanimljivije sadržaje iz prethodnog dana. Osim toga, prikazivat će isječke, fotografije i memeove s društvenih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.