Broj epizoda: 18

Sadržaj:

Malo mjesto s velikim tajnama, Eureka je zajednica genija koje je vlada okupila radi strogo povjerljivih istraživanja. I tako je nastalo mjesto u kojem se može dogoditi ama baš sve - i događa se. Jack Carter (Colin Ferguson) sad je već potpuno ovladao ulogom Eurekina šerifa, no i dalje puno toga ne zna o događanjima u kompleksu za strogo povjerljiva istraživanja Global Dynamics, no kad god nastane kaos, Carter obično opet završi u laboratoriju. Treća sezona zadire dublje u tajne Global Dynamicsa i nastavlja se baviti isprepletenim privatnim odnosima Eurekinih živopisnih i neobičnih stanovnika. U ostalim su ulogama Salli Richardson kao Allison Blake, Joe Morton kao Henry Deacon, Ed Quinn kao dr. Nathan Stark, Jordan Hinson kao Zoe Carter, Erica Cerra kao zamjenica šerifa Jo Lupo i Neil Grayston kao Douglas Fargo.

PREPORUKE
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.