U seriji "Ed" u središtu priče je Ed Stevens i njegovi prijatelji u malom, staromodnom, ali i ponešto pomaknutom Stuckeyvilleu, gradu Srednjeg zapada. U Stuckeyvilleu Ed je vlasnik kuglane Stuckeybowl, koja mu ujedno služi i kao odvjetnički ured.

Ed se u rodni Stuckeyville vratio nakon poslovnog i bračnog brodoloma u New Yorku i ponovno se zbližio sa starim gimnazijskim društvom: prijateljem Mikeom, sada liječnikom, i njegovom ženom Nancy, te s Molly i Carol u koju je i kao gimnazijalac bio zaljubljen. Tu vezu pokušava podgrijati s manje ili više uspjeha pune tri godine.

Četvrta sezona počinje izjavama ljubavi. Ed i Carol napokon su spremni za ozbiljniju i zrelu vezu i poslije početnih ljubavnih nesporazuma ona se seli k njemu. Namjeravaju se i vjenčati. No mnogo je prepreka na putu vječne sreće. Carol dobiva stalni posao u New Yorku, a Edova bivša žena Liz dolazi u Stuckeyville i nagovara Eda na zajednički poslovni pothvat. Mike i Nancy imaju problema s kućom i Mikeovim roditeljima, a i čudnovata skupina iz Stuckeybowla užasnuta je idejom da bi Ed otišao u New York i prodao kuglanu.
Na svoj osebujan način pokušavaju to spriječiti.

Bilo je na kanalima:

Sat.1  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
 • Zovi doktora! (2016)

  ponedjeljak
  image
  Hugh Knight (Rodger Corser) pametan je, nadaren, šarmantan i, čini se, nepogrešiv kardiokirurg. No Knight će ubrzo shvatiti da njegov hedonistički način života...
 • Scènes de ménages (2009)

  ponedjeljak
  image
  Scènes de ménages follows several couples' domestic disputes, seen in a humorous light.
 • Binny i duh (2013)

  ponedjeljak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  ponedjeljak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.