Silvia Colloca posjećuje tri regije u Italiji koje su bliske njezinu srcu – Abruzzo, Le Marche i Molise kako bi ponovno otkrila autentičnu „kuhinju siromašnih“ pripremajući zdrava i topla jela, dostupna svima. U svakoj se epizodi Silvia upoznaje s lokalnim stanovništvom, kuha u njihovim kuhinjama i omogućava gledateljima uvid u pravu talijansku istinu slatkog života. Silvia se susreće i s kuharima koji dijele svoje kulinarske užitke te nas vodi da upoznamo njezinu vlastitu obitelj kako bismo živjeli, disali i jeli hranu i kulturu običnih Talijana. Uz slike trgova, rimskih ruševina, sela visoko na planinama u pozadini do drevnih tradicija ribara, serijal Silvia Colloca i talijanska kuhinja nije samo kulinarska emisija nego i vizualna gozba za svakog putnika iz naslonjača.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  HTV2  

PREPORUKE
  • Hrana i vino

    image
    Kulinarski show koji Vam svakim danom, u trajanju od 30 minuta, donosi pripremu finog dnevnog menija. Meni obuhvaća predjelo, glavno jelo i desert uz preporuku vina.
  • Cotto e mangiato (2016)

    image
  • Čini i začini

    image
    Aleksandra Stefanović za sebe kaže da je hedonista i porodični hedonistički kouč, šefica porodične kuhinje, autorka i menadžer Porodičnih gastronomija. U zabavnom...
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.