Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani.

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama “Dobra zemlja” pomoći će vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.

Brzo ali ne previše, informativno ali sa dozom zabave, zabavno ali uvek korisno. Novi program zasnivaće se na dosadašnjem konceptu, u kojem će ljudi koji se profesionalno bave poljoprivredom naći korisne i nasušne informacije za svoj posao, ali će biti usmeren i ka potrošačima hrane, onima kojima je poljoprivreda hobi i životnim temama koje se tiču porodice i domaćinstva.
Visoki kriterijumi koje smo postavili doveli su do toga da je Dobra zemlja postala najgledanija emisija o poljoprivredi, kojoj gledaoci u potpunosti veruju.

Dobra zemlja, sa unapređenim konceptom i novim programom, pomera granice ovakvog formata na televizijama u Srbiji.

Bilo je na kanalima:

B92  Prva Plus  

PREPORUKE
  • Vino i vinogradarstvo

    image
    Emisija o vinu.
  • O živalih in ljudeh

    image
    Človeku so živali že od njegovega obstoja pomagale preživeti. Vsak, ki ima za družabnika psa, mačko, konja ali drugo žival, ve, da so živali za človeka preprosto...
  • Od polja do stola

    image
    Emisija o poljoprivredi na području Zagrebačke županije.
  • Serengeti (2019)

    image
    Dokumentarna serija prati međusobno isprepletene priče iz života životinja u savani tijekom jedne godine. Vidjet ćemo netaknuti kutak Serengetija u srcu Afrike....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.