Ovo je talk show o životnom stilu s Julieannom Hever u glavnoj ulozi, autoricom i zagovornicom korisnih svojstava nerafiniranih proizvoda i prehrane temeljene na biljnoj hrani. Julieanna će s gledateljima podijeliti informacije iz prve ruke o svakodnevnim temama kao što su: djeca i zdrava prehrana, kako se nositi s menopauzom, vraćanje strasti u brak te mršavljenje prije godišnjice mature.

Bilo je na kanalima:

Dr. Fit  

PREPORUKE
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
  • Produženi vikend

    image
    Produžite si vikend bez spajanja blagdana i nezgodnih upita poslodavcu. Budite s nama ponedjeljkom od 16:00 sati i imat ćete PRODUŽENI VIKEND iz tjedna u tjedan....
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Da pređemo na ti

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.