Svakog ljeta u Stjenjaku u Koloradu skupina tragača za blagom uputi se u planine gdje udiše razrijeđeni zrak na visini iznad 3600 metara. Ove godine proširio se glas da se na dragom kamenju i kristalima može zaraditi cijelo bogatstvo. Tragači za blagom napeti su u očekivanju navale novih tragača dok se žure maksimalno iskoristiti kratku sezonu rudarenja. Dok Brian Busse želi zaštititi svoju parcelu i obitelj, Amanda Adkins hrabro rudari na pogibeljnom području sklonom odronima. Obitelj Dorris žuri se pronaći nalazište kako bi što prije prodala plijen i nastavila tragati, a Steve Brancato samo traži nadahnuće. Dwayne Hall možda je našao najbogatije nalazište akvamarina na planini, a Rich Fretterd misli da je otkrio nalazište koje će mu osigurati mirovinu. Svaki tragač ima svoje razloge za boravak u planinama, ali svi sanjaju isti san - naći nalazište života.

Bilo na kanalima:

Viasat Explore  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Teen Mom (2009)

  danas
  image
  A documentary series that follows four of 16 & Pregnant's first season stars, Farrah, Maci, Amber and Catelynn as they face the challenges of motherhood.
 • Shopping kraljica (2012)

  danas
  image
  Obožavate šopingirati? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi odijevaju i dobivati ideje za...
 • Život na otoku (2015)

  danas
  image
  Matt i Tom spremni su hladnoću i snijeg Chicaga zamijeniti suncem i zabavom Old Towna na Key Westu, Florida i dati ponudu za novu kuću iz snova.
 • Ridiculousness (2011)

  danas
  image
  Pod voditeljskom palicom Roba Dyrdeka, emisija Ridiculousness uzima najsmješnije amaterske video uratke na Internetu i spaja ih u epizodu oštre, smiješne i, što...
TOP LISTE

Prijavi se