U seriji 'Sullivan i sin', poznati komičar Steve Byrne glumi Stevea Sullivana, uspješnog njujorškog korporativnog odvjetnika koji s djevojkom Ashley (Brooke Lyons) dolazi kući na proslavu očeva šezdesetog rođendana. Steveov tajming ne bi mogao biti bolji jer sazna da njegov otac irskog podrijetla Jack Sullivan (Dan Lauria) i majka Korejka Ok Cha (Jodi Long) kane prodati obiteljski posao, bar poznat kao Sullivan i sin.
Ispunjen mještanima i stalnim gostima, Sullivan i sin neslužbena je gradska vijećnica četvrti. Ubrzo nakon povratka Steve shvati koliko mu je nedostajao dom te se ponovno zbliži s najboljim prijateljem Owenom (Owen Benjamin), zakvači se sa stalno kritiziranom i podcjenjivanom mlađom sestrom Susan (Vivian Bang), oduševe ga uvredljivi komentari priprostog Hanka (Brian Doyle-Murray) koji je već dio barskog inventara te mu se nabacuje pripita Carol (Christine Ebersole), žena u najboljim godinama koja voli flertovati. Steve čak osjeti i davno ugasli plamen prema bivšoj simpatiji Melanie (Valerie Azlynn). On uskoro shvati da je njegovo mjesto u staroj četvrti na čelu Sullivana i sina, no Ashley se ne sviđa ideja života u ruralnom Pittsburghu, pa njegova odluka da ostane podrazumijeva prekid njihove veze i odustajanje od pravne karijere na Manhattanu. Tako počinje Steveova potraga za značajnijim i ispunjenim životom - iza šanka!

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
 • Naša mala redakcija (2002)

  danas
  image
  Kako izgleda radni dan u jednoj novinskoj redakciji? Zgode i nezgode zaposlenih u novinskoj redakciji "Panorama".
 • Crazy Like a Fox (1984)

  danas
  image
  Rough-and-tumble private Investigator Harry Fox, Sr. solves crimes with the reluctant help of his son, respected San Francisco lawyer Harrison Fox, Jr.
 • Malcolm u sredini (2000)

  danas
  image
  Ova obitelj je možda nekonvencionalna i ne funkcionira po "normalnim" principima, ali zato nitko ne može poreći da nije stvarna. "Malcolm u sredini" priča je o...
 • Hubert und Staller (2011)

  danas
  image
  A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.