Mali robot možda jest malen, ali ima velike ideje.

Tiny i njegovi maleni prijatelji roboti su pioniri, graditelji i arhitekti posve novog svijeta. Kad se nađu napušteni na hrpi metalnog otpada, od svih dijelova koje pronađu oko sebe načine prekrasan dom. Svojim vještinama, vizijama i maštom sami stvore čarobni svijet: metalnu kupolu sa Suncem, Mjesecom, drvećem i kućicama. Ovdje u veselju i prijateljstvu mali roboti vječito nešto eksperimentiraju. Tiny, neslužbeni vođa ove skupine, voli se zabavljati i vrlo je dobroćudan i drag. Pametan je, kreativan i odličan u rješavanju problema. Sporty je zaluđen fitnessom pa nastoji i sve druge male robote potaknuti da zavole sportove kao on. Stripey je nježni div, spori i zamišljeni filozof nerazdvojan od svoga Mede.

Sparky Twins su nestašne, snažne i živahne blizanke, mali roboti koji vole plesati.
Spotty je krupna i okrugla, i strogo se drži pravila. Također je u ulozi kugle za rušenje! Noisy se trudi unijeti glazbu u život svih svojih prijatelja. Mali roboti imaju velike ideje, velike osmijehe i veliku budućnost!

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Vatrogasac Sam (1987)

    image
    'Vatrogasac Sam' je animirana serija za djecu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Pontypandyja. Sam...
  • Colorwheel

    image
    The little puppy uses a colorwheel to find his friend in the forest.
  • Fireteam

    image
    The 3 firemen help out the residents of their village every way they can.
  • Happy Garden

    image
    In Happy Garden fruits, vegetables and plants grow. Seedlings appear from seeds, then flowers, leaves and crops dance to entertain you. Before the little...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.